Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
mase1 napisał:
taaaaa moja żona skończyła studia pedagogiczne, byłem w NAV pytaliśmy o pracę dla niej, powiedzieli że jak nauczy się języka może przyjść z powrotem - i nie piszcie bzdur-braki są i to duże ale nikt nie da ci pracować nawet w przedszkolu na podstawie np. A2- idź popytaj tam gdzie trzeba a później pisz

A twoja zona znostryfikowala swoje papiery ? Zdala egzaminy z A2 ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Dzień dobry, chciałam zaproponować swoją pomoc: -) Wykonuję tłumaczenia i korektę CV dostosowując je do standardów norweskiego rynku pracy. Zachęcam do kontaktu!

Kontakt tel.:
z Polski + 48 58 743 07 53
z Norwegii + 47 21 999 409
lub mailowy tlumacz@multinor.no
Zgłoś wpis
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
czyli że to etaty tymczasowe-a później będą wymagać od ciebie znajomości języka , czyli zdanego kursu językowego For fast tilsetting gjelder kravene i Forskrift til Opplæringslovens § 14-1 og 14-4.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
moja żona uczy się narazie w domu, bo nie ma żadnych podstaw a od czegoś trzeba zacząć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Jak osiagnie poziom A2 i zda egzamin to na pewno zwiekszy jej szanse na prace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
barbara 67 idź do NAV - zobaczysz co ci powiedzą, nie musisz mi wierzyć , najlepiej jak sama się przekonasz-jak ktoś się nie przekona na własnej skórze to wiem że nie przegadasz takiemu-więc idź i życzę powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
na razie się uczy jak będzie widać że zna język na pewno coś poszuka w tym temacie, na razie pozostaje nauka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Nie mam doswiadczenia z nav- em ale mialam uczniow ktorzy po zdanym egzaminie dostali prace i na tej podstawie twierdze, ze znajomosc jez. zwieksza szanse na dostanie pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
ja się nie znam próbuj, mogę ci zadzwonić w każde miejsce tutaj i popytać się o robotę w Norwegii bo znam bardzo dobrze język, jestem samoukiem ale ci powiem że pracuje tutaj 12 lat i wiem co nieco
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
podaj mi nr telefonu do kogo zechcesz w Norwegii to zadzwonię nie ma problemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Ania Makowiecka
(Ania Mak)
Wiking
a możesz mi maila do nich podac? tez weszlam na te strone i to samo w wyszukiwarke wpisalam - och, ile wyszło stron... Tylu nauczycieli potrzebują - i to z niemeickim - a jak przyjdzie co do czego, to nic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok